JOB NEWS —Projektleder

Vi søger en projektleder-kollega med kommunikativ og kommerciel erfaring.

Ønsker du at arbejde sammen med nogle af Danmarks stærkeste varemærker? Motiveres du af at skabe effektive kommunikationsløsninger, funderet på dybe forbruger/shopper insights og salgsdata? Bliver du glad i låget af at drive og dyrke kunderelationer, og trives du i et lille kreativt og strategisk team? Så er det dig, vi mangler hos Relevant Agency.

JOB NEWS —Projektleder

Bureauet

Relevant Agency er en del af full-service bureauet RelationMedia, der siden 1999 har løst insights-, marketing- og salgsopgaver for Danmarks førende forbrugerbrands og retailers. Hos Relevant Agency er vi specialister; vi hjælper brands med at lykkes i ”The Moment of Truth”, altså når shopperen møder brandet på hylden, i køleskabet eller på andre relevante placeringer.Vi sætter en ære i altid at skabe størst mulig effekt for vores kunder. Netop derfor tager vores kommunikationsløsninger altid afsæt i ægte forbrugerindsigter samt salgs- og shopperdata, fordi det gang på gang er påvist, at indsigtsbaseret kommunikation i højere grad skaber opmærksomhed samt flytter holdninger, handlinger og varer.

Stillingen

Som Projektleder hos Relevant Agency vil du drive både større og mindre projekter for egen kundeportefølje samt supportere vores Agency- og Creative Director.

Dine primære opgaver vil være

Udvikling af indsalgskommunikations-præsentationer for større internationale brands, herunder indhentning af forbrugerindsigter og salgsdataindsamling Projektledelse af bureauets leverancer af eks. kreative oplæg, eksekveringer, kontakt til trykkerier og merch, photoshoots m.v. Nøgleperson mellem vores shoppermarketing bureau og demo/activation afdeling. Daglig kontakt, allignment samt relationsopbygning med bureauets kunder via telefon Supportere dine kollegaer på øvrige projekter Fakturering af dine projekter

Dine kvalifikationer

Du sidder - eller har siddet - i en tilsvarende stilling ved et reklamebureau eller har relevant erfaring fra eks. en større FMCG-virksomhed som Brand Manager, Trade Marketing Manager eller Projektleder. Din faglighed ligger inden for marketing og forbruger/shopper insights.

Som person forventes det, at du

Er analytisk og struktureret Tør at stille krav til dine kollegaer og kunder Er vant til at tage ansvar ved bl.a. at både alligne og ’dobbelt-alligne’, så projekterne løbes sikkert i mål Bidrager med god teamspirit og smil på læben - også fem minutter i deadline

Er det dig vi mangler?

Send dit CV og ansøgning til job@relationmedia.dk og skriv ”Projektleder – Relevant Agency” i emnefeltet. Der indkaldes løbende til samtaler og vi afslutter processen, når den rigtige kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte CEO Kim Sørensen på telefon +452242 0269.