JOB NEWS —Graphic design intern / praktikant

Vi søger et nyt grafisk design talent til praktik 2024.

Motiveres du af at arbejde med visuel kommunikation og branddesign for nogen af Danmarks største brands? Så er det dig vi leder efter! Vi søger efter det næste grafiske design talent til vores bureau i Skanderborg. Vi er et reklamebureau med fire kerne kompetencer: Brand Design, shoppermarketing, packaging og film/foto content.
Stillingen Som grafisk designer praktikant hos Relevant vil dit arbejde primært bestå i at omsætte brand-, consumer- og shopper insights til kreative og effektfulde trade- og shopper marketing materialer – hvor formål, funktion og form går op i en højere enhed. Du vil samtidig assistere og samarbejde tæt med vores Senior Creative i hverdagen med løbende Ad hoc opgaver samt udversioneringer af POS materiale. Du vil være en medspiller inden for færdiggørelse af indsalgsmateriale, præsentationer og content udvikling.Vi forventer, at du har et højt æstetisk niveau og øje for detaljen og at du deltager passioneret i de-briefs og kreative udskejelser.
Dertil skal det falde dig naturligt at tage ansvar og få opgaverne løst sammen med teamet, med et smil på læben, også selvom klokken er 5 min. i deadline. Har du særlig flair for eks. motion graphics, illustrationer eller har andre spændende skills, så tager vi imod dette med taknemmelighed, dyrker dine talenter, bakker op omkring dine færdigheder og giver plads til udfoldelse og dygtiggørelse.
Om dig Du er i gang med en relevant uddannelse, eks. VIA visual communication, Kolding Designskole, Haderslev – Skolen for Visuel Kommunikation eller lign. Du har kendskab til grundlæggende designprincipper, typografi og følger med i trends og tendenser. Du er god til at modtage konstruktiv feedback og implementere den i det kreative produkt. Du har interesse i at arbejde med kreative processer, strategisk branding, brand identitet og grafisk produktion. Hos os får du lov til at sidde med egne og fælles opgaver for nogle af de Aller største brands. Vi dyrker kreativitet og bakker 110% op omkring skævheder, krøllede hjerner og nørderier. Så har du noget uforløst kreativitet hjælper vi dig med at få det bragt frem i lyset! 

Interesseret?

Send CV og ansøgning til ps@relevant.dk og skriv ‘Graphic design intern’ i emnefeltet.